Restaurant Brevi & Tompoes is in 1991 begonnen als eetcafé. Daarvoor was het een cafetaria. De naam Brevi & Tompoes is gegeven door de toenmalige eigenaren, de heer Topouzis, die van

Griekse afkomst is, en zijn Nederlandse vrouw. De naam Topouzis werd in het Nederlands vertaald naar tompoes. Daar werd ‘brevi’ aan toegevoegd, het geen ‘kort’ betekent in het Grieks en dat was de Nederlandse naam van de vrouwelijke eigenaar. In november 1997 werd het restaurant overgenomen door Joep en Simone en is het verder uitgegroeid tot á la carte restaurant. Op 1 april 2007 werd Brevi & Tompoes door ons, Fridjoff van den Bosch en Monique van Stokkom omgedoopt tot restaurant Brevi’s.

 
Brevi & Tompoes ligt in het centrum van Oosterhout, op de hoek van de Klappeijstraat/Mathildastraat. De Klappeijstraat komt uit op de Markt en is dé uitgaansstraat van Oosterhout met diverse

restaurants en café's. Er heerst altijd een gezellige drukte in het straatje. Het restaurant heeft een huiselijke uitstraling, sfeervolle verlichting, smaakvol gedekte tafels en aangename achtergrondmuziek. Dat gevoegd bij het heerlijke eten, de vriendelijke bediening en de ongedwongen sfeer maakt Brevi’s tot een uitstekende gelegenheid om te dineren met familie, vrienden of zakenrelaties. Onze keuken is te omschrijven als frans met italiaanse invloeden .

Vanaf 8 personen hebben wij een mooi apart gedeelte die mogelijkheid biedt tot 24 personen. Deze ruimte is uitstekend geschikt om met een groep te dineren en eventueel vooraf te vergaderen.

Elke drie maanden vernieuwen wij onze menukaart.

In de zomermaanden wordt er ook buiten gedekt. Brevi’s gezellige intieme terras geeft u dan een Parijs-achtig gevoel met uitzicht op de andere terrassen en op de basiliek St. Jan. En wordt het wat koeler dan zorgen warmtelampen ervoor dat u niet meteen naar binnen hoeft.

 
f